Синхронізація 1С з сайтом: експеримент чи необхідність?

Синхронізація 1С з сайтом – це не якась непомірна послуга або якесь диво. Розглянемо докладніше на прикладі 1С Підприємство. SoftUp може налаштувати обмін інформацією між 1С і сайтом вашої компанії. Постійно або в певний час. Як ви розумієте, сайт може отримувати інформацію від 1С, а можна зробити навпаки – перенести інформацію на 1С Підприємство з сайту компанії.

Які переваги має підприємство Синхронізація 1С?

  • Почнемо з очевидного: на сайті завжди будуть відповідні продукти і інформація буде оновлюватися дуже швидко. Це НЕ означає, що продукти, для яких не було ніяких змін, будуть завантажені на сайт по-новому. Це означає, що сама система виключить їх з нового розвантаження.
  • Синхронізація підприємства та сайту 1С економить час. Будьте впевнені, вся інформація буде передана з повною точністю. При абсолютно кожному вивантаженні каталоги продукції будуть заповнені максимальною інформацією, доступною на продукті. І цей процес не підведе тижнями і роками.
  • Керівникам не потрібно вручну створювати замовлення, отримані на сайті. Тому що з синхронізацією вони будуть формуватися автоматично. При цьому швидкість обробки замовлень системою вище, ніж у менеджерів.
  • І, як правило, система передає дані про ціни і баланси точніше будь-якого, навіть найбільш уважного, співробітника. Інформація завжди буде в курсі, і клієнти будуть задоволені.
  • Автоматизувати вивантаження можна не тільки за допомогою каталогів, але і з великими прейскурантами.
  • Клієнти будуть вчасно проінформовані про стан замовлення в особистому кабінеті (на Вашому сайті).
  • Ви можете встановити час оновлення інформації, яка вам підходить – один раз в півгодини, один раз на день, кожні 5 хвилин і т.д.

Пропонуємо не розглядати синхронізацію 1С з сайтом, як експеримент з категорії “nuuw…. спробуємо”. Ретельно зважуйте переваги і переваги автоматизації над ручною працею і одноманітною роботою співробітників. І якщо автоматизація є необхідністю для вашої компанії, не ігноруйте синхронізацію.

Що потрібно для синхронізації 1С із сайтом?

Рекомендуємо вам зв’язатися з нами, в SoftUp. Ми вже маємо досвід роботи в цій службі. Ми зробимо це швидше і налаштуйте його більш правильно, ніж ви спробуєте зробити це самостійно. Наслідки неписьменних дій врешті-решт обі будуть коштувати дорожче. Немає необхідності відмовлятися від сучасних технологій.

Ми пропонуємо клієнтам вибір між синхронізацією – за допомогою XML-файлів або через веб-сервіси. Для автоматизації процесу ми рекомендуємо синхронізацію через веб-сервіси. Таким чином, ви можете побачити поточні ціни і залишки в будь-який час.

SoftUp Одеса синхронізувала роботу 1С і сайту з інтернет-магазином «Профоптика». Тепер твоя черга! Не соромтеся зв’язатися з нами!

Вартість синхронізації 1С з сайтом – від 2000 грн. Ціна залежить від платформи 1С і рішень, які вимагає кожен конкретний клієнт. Якість роботи гарантована!

Бажаєте зробити свій бізнес успішнішим – звертайтесь до SoftUp Одеса. Ми цінуємо свою репутацію і вашу зручність. Спектр усіх наших послуг можна побачити тут. Однією синхронізацією справа не обмежується.