Програма автоматизації ресторану «Ресторатор»
Програма автоматизації ресторану «Ресторатор» розроблена на базі 1С 8.3 (контрольоване застосування). Призначений для обслуговування гостей закладу і обліку продуктів, що використовуються в барі і на кухні.
Увійти в систему можна під кабінетом Офіціанта і під кабінетом Адміністратора залу.
Ресторатор – адміністратор залу.
Продукти.
На вкладці Продукти містяться всі категорії продуктів і напоїв, які використовуються в певному закладі. Крім найменування продуктів і напоїв, йдеться про одиниці виміру і ціну (за страву, за 100 г, за пляшку і т.д.).
Меню.
Вкладка Меню містить список готових страв і список напоїв, які продаються в барі з цінами за порцію.
Ресторатор – Офіціант.
Офіціант входите в систему і натискає на свій стіл, щоб стежити за замовленнями клієнтів.
У барі та кухні можна замовити різноманітні страви та напої.
Офіціант зазначає все, що замовляють клієнти, що сидять за столом. І це відображається в полі Замовлення (праворуч). Внизу відразу відображається загальна сума замовлення.
Щоб розрахувати клієнта, офіціант натискає кнопку Повзунок. Рахунок-фактура зберігається на комп’ютері та може бути надрукований на принтері.
Якщо клієнт хоче внести індивідуальні зміни в своє замовлення (наприклад, попросити не класти цибулю або якийсь соус), офіціант зазначає про це в Модифікаторі.
Якщо у клієнта є дисконтна картка, офіціант натискає кнопку Знижки і забиває свій номер у спливаючому вікні.
Якщо в процесі приготування замовлення клієнт хоче замінити якусь страву / випити або відмовитися від неї, офіціант скасовується, натиснувши кнопку Скасувати.
Потрібно вибрати кількість скасованого блюда і причину скасування.
Якщо вам потрібна така автоматизація, будь ласка, зв’яжіться з SoftUp Odessa. Ви можете зателефонувати нашим фахівцям за телефоном +38(067)10-396-10. Або використовувати будь-яку іншу форму контакту.