BAS Громадське харчування

BAS Громадське харчування

Програма для кафе та ресторанів BAS Громадське харчування автоматизує податковий та бухгалтерський облік у кафе, кулінарних та кондитерських цехах, ресторанах, харчування у готельних чи санаторних комплексах тощо.

Програма BAS Громадське харчування полегшує роботу технологам, рахівникам, бухгалтерам, кухарям, комірникам, заввиробництвом.

За функціональністю схоже на програму «BAS Бухгалтерія».

Облік рецептури та продуктів

У довіднику відображаються всі страви, продукти, напівфабрикати. Враховується калорійність, взаємозамінність, сезонність та харчова цінність.

Що мають на увазі під урахуванням сезонності? – Залежно від сезону враховується холодна обробка у відсотковому співвідношенні. Т.о. не потрібно міняти рецепт при зміні пори року.

У рецептах задаються відсотки втрат після холодної та гарячої обробки, вихід готової страви, нетто та брутто. Можна внести опис приготування та вказати такі характеристики страви, як консистенцію, запах, колір, смак та вигляд.

На кожен інгредієнт можна вказати втрати під час обробки.

Для складних рецептів передбачено облік «страва у страві».

Список аналогів продуктів (замінників) полегшує використання залишків.

Програма BAS Громадське харчування

враховує навіть витрата таких продуктів, як цукор, сіль, спеції (яких зазвичай використовується дуже мало на 1 страву). Для уникнення подібних помилок продукти не списуються в програмі, а враховуються в розділі «Спеції».

При інвентаризації напівфабрикати можна розкласти на окремі інгредієнти, щоб їх було легше враховувати.

Програма веде контроль за послідовністю у дотриманні рецепту, що не тільки покращує якість страв, а й запобігає розкраданню з боку персоналу.

Облік продажів

Продажі зберігаються у програмі, як чеки продажів по касі. Відображаються в єдиний документ за допомогою кнопки “Створити Чеки громадського харчування”.

Аналітика

Програма BAS Громадське харчування дозволяє робити аналіз продажу за вибраний період часу. За бажанням звіти можна роздрукувати.

Щоб придбати та впровадити програму, Ви можете зв’язатися з нами безпосередньо за телефоном +38 067 10 396 10.

Або замовити BAS Громадське харчування онлайн через наші кнопки зв’язку внизу сторінки