Автоматизація Бару “Texas BBQ”
Автоматизація бару Texas BBQ – ще одного нашого грудневого клієнта – була для SoftUp така ж легка, як для досвідченого автора друкувати на ноутбуці сліпим десятипальцевим методом.
Автоматизувати своє громадське харчування може будь-який власник. Одні обходяться малими зусиллями, іншим потрібно серйозніше використання, і це нормально. Ненормально — зневіритися, опустити руки та змиритися з малим потоком клієнтів.
Все, що від вас потрібно, це бажання. Якщо з бажанням все гаразд, то скористайтеся прикладом ресторану та гриль-бару Texas BBQ.
SoftUp пропонує не одну послугу, окремо взяту, а комплекс, який автоматизує роботу кухні та бару, впроваджує облік витрат.
Автоматизація бару. Що зробили SoftUp?
– встановили програму 1С на ноутбуці закладу,
– підключили 1 POS-термінал в ресторані,
– встановили 5 термотермопринтерів (в залі ресторану і на кухні),
– встановили синхронізацію роботи між кухнею і залом.
Торговельне обладнання для автоматизації підбиралося виходячи з побажань Texas BBQ, враховувалося співвідношення ціни та необхідних функцій. Термопринтери вибиралися виходячи з того, що ця модель швидко друкує та замінити чекову стрічку легко та швидко.
Автоматизація бару Texas BBQ. Результат
- Ведеться повний облік витрат
- Замовлення клієнтів автоматично відправляються на кухню і бар
- Власник ресторану отримує звіти щодо виторгу за зміну, тиждень, місяць по закладу та кожного співробітника.
- Програма 1С формує звіти щодо поточного попиту на страви та напої
- Спростилася інвентаризація і списання продуктів з терміном придатності, що вийшов.
- Зникли помилки персоналу з фінансовими розрахунками.
У результаті — ухвалення управлінських рішень та планування подальшого розвитку закладу.
Головна цінність автоматизації громадського харчування полягає в тому, що вирішуються проблеми закладу комплексно: від «а» до «я». Витративши один раз, далі ви зможете лише спостерігати. Тому що багато що виконуватиметься саме.